Recenze

Souhrn recenzí produktu Kolečkové brusle:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Kolečkové brusle WORKER Gina

VŠE KE SPOKOJENOSTI

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2013)


Recenze Bunda/vesta Trimm Natal

Myslela jsem, že to bude taková lehká jarní/podzimní bundička, ale zvládli jsme spolu i běh v terénu při 0°C

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.01.2012)

Rozhodovala barva (zelenou můžu v jakémkoli množství) a cena - akční. A samozřejmě velikost, ta moje v obchodech nebývá.

Chybí mi kapuce.


Recenze Kolečkové brusle WORKER Street

Cena jsem spokojená nad míru lehký a cítíme se bezpečně 100% pro spokojenost,nemám důvody nedoporučit na výběru velikosti

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2012)

Sama mám už brusle od Worker.synovi jsem koupila už profesionálnější,stejnou cestou od Worker.Je velmi spokojený a dcer na nich lítá jako vítr a cítí se v nich bezpečně!

Nemám žádné výhrady.


Recenze Freestyle přilba WORKER Profi

Tato helma je dobře zpracovaná, není těžká a perfektně drží na hlavě. Barevné provedení je taky super, neb přelepy sponzorů jsou na ni dobře vidět. Odvětrání je dobré a na celý design je ok. Používáme ji všichni v našem týmu. mladí, starší, ženy i chlapi a není na ní jediný negativní ohlas.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.09.2014)

Cena, váha, provedení

nic


Recenze Nastavitelné brusle WORKER Nolan 2v1

Dobrá cena, spokojenost, až budou malé s klidem objednám stejný model ve větším :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.03.2015)

hliníkové šasi pro kolečka, 70mm kolečka (vel. S), bobrá ložiska

Velikost neodpovídá udávané, moje 33-36 je spíše 31-34. Holt musím napřesrok investovat znova.


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum

Helma mi vyhovuje, budu ji používat hlavně pro in-line bruslení, zatím není sezóna, tak ji nemohu plně posoudit v praxi.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.03.2011)

Pohodlná, rozměry sedí, lehká, líbivá, obsahuje zadní červenou svítilnu.


Recenze Koloboty WORKER Napoli

Mohu doporučit, z hlediska bezpečnosti bota dobře ,,sedí ", dobře se v nich chodí i jezdí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.10.2010)

Pevné, odolné, přitom nejsou těžké na noze. Vysuntí kolečka a naopak velmi snadné. Dcerka (8.r.) si je velice moc chválí.


Recenze Nastavitelné brusle WORKER Nolan 2v1

Tento typ doporučuji všem, kteří chtějí využít výhody výměny nožů v zimě za kolečka po zbytek roku. Brusle se dobře zapínají, je zde kombinace tkaniček, pásky na suchý zip a nahoře ještě upínací přezka. Výhodou je i kovová konstrukce na kterou se upínají kolečka a nože narozdíl od některých typů, které mají plastovou konstrukci. Kolečka a nože se snadno vymění pomocí přiloženého imbusu. V neposlední řadě musím zmínit i nastavitelnost velikosti bruslí, takže to nejsou brusle na jednu sezonu, ale 3-4 sezony, navíc brusle skvěle vypadají. Rozhodně tento produkt doporučuji. Žádné nevýhody neregistrujeme. Tyto brusle jsme objednali na základě doporučení kamarádky, která koupila svému synovi a jsou s nimi maximálně spokojení. Brusle fungují přesně podle očekávání.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.04.2015)

Kovová konstrukce brusle, nastavitelnost velikosti a výměna koleček za nože pokládám za velké výhody těchto bruslí. Pěkně sedí a dobře se zapínají.

nic


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Kalhoty bych si koupila určitě znovu. Poměr cena / výkon je velmi uspokojivý. Opravdu velmi příjemné na nošení, nikde se nezařezává, neškrtí. Měla jsem strach, že mi bude komprese při cvičení vadit, ale cvičí se mi mnohem lépe, než v obyčejných kalhotech / legínách. Zatím nevidím žádné mínus.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

Velmi příjemný materiál. Pohodlné, neškrtí, neškrábe. Velikosti odpovídají skutečnosti. Velmi doporučuji.


Recenze Unisex elastické kalhoty Newline Base Sprinters - kompresní

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Kolečkové brusle WORKER Gina

ano produkt používám, jsem mile překvapena z vázání, 100% bych doporučila

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2013)

Skvělé zapínání rychlé nazutí Krásně zbarvené brusle Nebolí v nich nohy zpocení noh není cítit


Recenze Dámské 3/4 kalhoty Newline Base - kompresní

Zahřívá nohy, tím tedy napomáhá k odbourávání tuku a formuje postavu. Netře a napomáhá udržet tempo, jsou prodyšné Příjemný materiál při nošení, nelepí se na tělo Určitě doporučuji všem co chtějí mít výsledky rychleji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.07.2012)

Příjemný a lehoučký materiál. Prodyšný materiál Lehkost - necítíte, že je máte na sobě Prokrvující tkáň Pomáhá při odbourávání tuku Elastické


Recenze Unisex běžecké kompresní 3/4 kalhoty Newline ICONIC Compression Knee Tight

Splňují to, co jsem požadovala

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2013)

Co jsem chtěla, to mi dávají


Recenze Dětská in-line sada WORKER Tornado

Jelikož obsahoval sed vše potřebné, hned se začalo jezdit, stále jsou funkčí, a věřím, že vydrží i pro našeho mladšího synka, máme brusle již rok a vše vpořádku, kvalita za rozumnou cenu, kterou jako rodiče tří sportovních kluků oceníme, pomalu se nám dům stává tělocvičnou (šipky, trampolína, brusle, skyboard, rotační kolo, také jsme měli tříkolku worker, jedinečná, co ta vydržela)a to díky firmě Worker.cz děkujeme s pozdravem Alena Vavříčková

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.06.2011)

Kvalitní zpracování, dobrá cena.


Recenze Kolečka Fila 76 mm/82A vč. ložisek

no až na to že jsou určeny asi pro jinou lištu něž jsme potřebovali, tak jsou dobré, ale s menší úpravou vystřeďovacích kolíčků jsem je tam dostal a jede to

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.05.2013)

dobrá cena a jsou i s ložisky


Recenze Brusle 2v1 WORKER Lumine

Tyto brusle bych určitě doporučila všem kteři maji radi zimni sporty.Jsou lehoučke,vyrazne barvy,a navic vyměnitelne.Take velmi vyhodna cena za tyto brusle.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.11.2013)

brusle maji velmi hezky vzhle,jsou lehoučke a vyhodne baleni 2v1.


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Shledávám kalhoty jako výbornou investici.

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.05.2013)

Cítím velký rozdíl při cvičení v kalhotách Newline a běžnými sportovními kalhotami, které nosím. Nohy jsou krásně zpevněné, kalhoty jsou velmi příjemné a prodyšné.


Recenze Dětská in-line sada WORKER Polly

spokojenost

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2013)

dobrá kvalita


Recenze Brusle 2v1 WORKER Aron

Vřele doporučuji. Brusličky jsou hezčí než na obrázku. Jsou pevné a kvalitní. Každá malá princezna z nich bude mít obrovskou radost a nejlepší je, že díky zvětšování až o 3 velikosti vydrží minimálně dvě sezóny. Za ty peníze opravdu luxusní zboží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.11.2012)

Krásné, kvalitní, pevná bota, kvalitní skelet i přestože je zvětšovací, perfektně drží. Snadná výměna nože za kolečka. Brusle jsou opravdu krásné.


Recenze Dětské kolečkové brusle WORKER TriGo Skate

Pěkné dětské brusle pro začínající malé bruslaře, dcerka se na nich tolik nebojí jako kdyby stála na klasických inlinech.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.06.2014)

jsou pěkné, dcerce dobře sedí, výhodou jsou předělatelná kolečka na klasické inline, jinak pro začátečníky jsou super 2 kolečka vzadu

nevím, zda materiál je tak prodyšný, jak píší


Recenze Dětská in-line sada WORKER Tornado

doporučuji dále

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2013)

spokojenost


Recenze Cyklistická přilba WORKER Dragon

vzhled i barva odpovídá zobrazení na stránkách, synovi sedí perfektně, je moc spokojený

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.03.2013)

moc pěkná, kvallitní provedení, doplňky-kšilt a na kolečku, kterým se posouvá velikost je blikátko do tmy, nebo mlhy (v popisu produktu je možná uvedeno, ale já si nevšimla a bylo to příjemné překvapení)


Recenze Brusle 2v1 Action Gondo Blue

Holky jsou z nich nadšené. Jdou lehce sudnat i nazout. Jsou dostatečně úzké i na jejich úzké nožky. Navíc se dají přehodit na zimní brusle a jsou rostoucí. Na to jejich bruslení na sídlišti je to naprosto dostatečné.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.05.2017)

- desing - cena - možnost vyměnit na zimní brusle - jde to lehce odepnout - jsou rostoucí

- na nic jsem ještě nepřišla


Recenze Nastavitelné brusle WORKER Nolan 2v1

pro rekre (vyzkoušeno cca týden, denně 2km na asfaltce) určitě dostatečné, i ty nože vypadají dobře. Jen pravda je co upozorňují na tu velikost, je to cca o půl čísla počítat a koupit větší.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2016)

multifunkční, moc pěkné zpracování, netlačí (syn si nestěžuje)

nejezdí samy (do kopce by to prý chtělo nějak vymyslet )


Recenze Kolečkové brusle WORKER Mia

dcera je nadšená a pomalu se na nich učí. Za mě super a mít menší nohu, tak jí je kradu:)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.06.2012)

hezký design parádně jezdí jednoduché zapínání brzda na obou bruslích cena

pohledově je trošku těžší v rychlosti určit, která je levá a která pravá:D


Recenze Cyklo přilba Spartan S307

Tento produkt jsem si vybrala, protože bylo přesně popsané na jaký obvod hlavy helma je, ale také mě zaujala výrazná sleva a cena helmy. Určitě bych tuto helmu doporučila i ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.09.2011)

Helma je lehká, má plno větracích otvorů a kšilt proti slunci


Recenze Chrániče WORKER Kinder Set 6 dílný

Tento produkt jsem vybrala proto,že jsem s ním spokojena. Již třetí dítě v neší rodině tyto chrániče používá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.01.2010)

Úplá ochrana dítěte při sportu - namáhané a lehce zranitelné klouby jsou perfektně cháněny.


Recenze Brusle 2v1 WORKER Aron

Vybrala jsem na internetu, jednak podle vzhledu,ale také proto,že se jednalo o 2 v jednom. Také vypadalo kvalitně a také kvalitní je. Také cenová dostupnost, velký sortiment. Produkt jsme museli vyměnit ze větší, v tomto vzoru již větší velikost nebyla, tak jsme si vybráli jiné a také moc hezké a kvalitní. Obchod jsme navštívili osobně a hned nakoupili další zboží a vybrali další, pro které pojedeme hned po novém roce. Velká ochota všech a hlavně paní prodavačky. Jedná se o zboží vysoké kvality, krásného provedení. Zatím jsme zboží nevyzkoušeli,je pro vnučky a snachu na vánoce, ale věřím,že bude SUPER,tak jak vypadá. Vřele doporučuji všem!!!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.10.2012)

Jsou moc hezké, velmi dostupná cena. SUPER!!!!


Recenze DVD Inline bruslení bezpečně

dobré zpracování dvd, super způsoby padání a brždění :) pro začátečníky vhodné... :)

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2013)

bezvadné zpracování a pochopitelný výklad

některé způsoby bruslení by mohly být zpomaleněji, aby si to začátečník prostudoval.


Recenze In-line brusle WORKER ErgoFit

Chtěla jsem brusle pro rekreační sportování. Přišli mi dle popisu dobré, pro mě vyhovující a zrovna ve výprodeji za super cenu v mém velikostním čísle. Brusle je lehoučká, skvěle se nazouvá a pěkně se na nich jezdí i po ne úplně hladké cestě. Určitě doporučuji. Kdo koupí - neprohloupí. Žádné zápory jsem zatím neobjevila.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.09.2009)

Skvěle padnoucí brusle. Lehké. Dobře ovladatelné.