Recenze

Souhrn recenzí produktu Kolečkové brusle:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Brusle 2v1 WORKER Marco

Doporučuji, pokud hledáte brusle pro dítě začátečníka jak na led, tak na asfalt.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2016)

Lehké, pro začátečníky výborné, výhodou je měnitelná velikost - lehce jedním zmáčknutím se bota prodlouží, výměnu nožů za kolečka zvládne i žena, chrániče nožů v ceně, pevná bota- výborně drží nohu a kotník.

Zatím používáme týden,takže nic závažnějšího... Brusle,hlavně plastové části, už nesou známky opotřebení,ale s tím se hlavně v začátcích,kdy dítě často padá, počítá.


Recenze Unisex kolečkové brusle Fila Primo LX

Tyto kolečkové brusle jsou vhodné pro všechny typy bruslení, rychlá a pohodlná jízda, super vázání, skvěle drží na noze.. Jsou pohodlné a jsem 100% s nimi spokojená..Doporučuji Všem..:) Tyto kolečkové brusle si raději objednejte o číslo větší než máte nohu..Jinak jsou super..:)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.05.2012)

Rychlá jízda Skvěle sedí na noze Dobrá cena Pohodlná jízda bez námahy


Recenze Cyklo přilba WORKER Aventicum 2009 D

Zboží přišlo v naprostém pořádku a v krátkém čase, jsem spokojena se vzhledem výrobku i s funkčností, určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2011)

cenová dostupnost, báječná komunikace, rychlé dodání, zboží v naprostém pořádku

nic


Recenze Brusle 2v1 Action Gondo Blue

Holky jsou z nich nadšené. Jdou lehce sudnat i nazout. Jsou dostatečně úzké i na jejich úzké nožky. Navíc se dají přehodit na zimní brusle a jsou rostoucí. Na to jejich bruslení na sídlišti je to naprosto dostatečné.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.05.2017)

- desing - cena - možnost vyměnit na zimní brusle - jde to lehce odepnout - jsou rostoucí

- na nic jsem ještě nepřišla


Recenze Nastavitelné brusle WORKER Nolan 2v1

Doporučuji tyto brusle pro děti,kterým rychle roste nožka a pro děti, které rády bruslí jak na ledu,tak na silnici.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.12.2013)

2v1,takže super po celý rok nastavitelnost velikosti o 3 velikosti,takže dlouho vydrží

ABEC 5 - mohly by být 7


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

Cvičení s těmito kalhoty je velmi příjemné. Jsou ideální na aerobní typ cvičení, protože tak nejlépe vynikají jejich vlastnosti. Po cvičení mám pocit odlehčených nohou a mnohem víc toho zvládnu, protože pálení svalů přichází mnohem později nebo vůbec.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.08.2012)

Perfektně sedí (velikost se dá bez problémů odhadnout podle velikostní tabulky) Po cvičení pocit odlehčených nohou Příjemný materiál, který odvádí vlhkost od těla


Recenze Dětské kolečkové brusle WORKER Kiddy

Jsou bezvadné.Posun funguje také dobře.Mohu doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2009)

Brusle máme již dvě sezóny.Syn je spokojený.Výhoda ve zvětšování.

Možná bych u bruslí pro menší děti uvítala raději suché zipy nahoře.Přesky se při pádu občas otevřou.


Recenze Kolečkové brusle WORKER Raptux

byly ve slevě, líbily se nám, obchod mi vyšel maximálně vstříc, abych je měla druhý den

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.04.2014)

za tu cenu super výrobek, jinak nemohu posoudit, má je syn, ale tvrdí, že jsou o hodně lepší než co měl před nimi

nic


Recenze Nastavitelné brusle WORKER Nolan 2v1

brusle se mi líbily a ve skutečnosti mne nezklamaly tím, jak vypadaly brusle byly koupeny pro syna a zatím je s nimi spokojen doporučila bych i ostatním

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.05.2013)

pěkný desing dobrá manipulace


Recenze Dámské dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

S kalhotami jsem velmi spokojená. Perfektně sedí na těle, jsou velmi pohodlné a příjemné a navíc skvěle vypadají. Co víc si člověk od běžeckých kalhot může přát?:-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.04.2014)

pohodlnost funkčnost kvalita materiálu vzhled


Recenze Kolečkové brusle WORKER Gina

Brusle se mi líbily podle obrázku. Zatím jezdí dobře, byla jsem jen třikrát.Jinak vše vyhovuje.

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2013)

rychlost dobrá, pohodlné boty,hezké barvou i vzhledem

zatím nic


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Očekávala jsem kvalitní produkt na sport a jsem maximálně spokojena. Kalhoty jsou velice příjemné, pohodlné, skutečně jako druhá kůže, na běhání ideální. Doporučuji ke koupi.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.01.2012)

kvalitní materiál perfektně sedí kvalitní práce (švy, nikde nelezou nitě)


Recenze Kolečkové brusle WORKER Street

zboží splnilo očekávání

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.05.2013)


Recenze Rychlostní kolečkové brusle WORKER Speed One

nízká bota je opravdu jiná než obyč. brusle, je to ale o zvyku a seznámení se z bruslí. Bota je docela široká. Řekla bych dospělácká ne juniorská Bota je dost pevná, krásně opisuje tvar nohy ale hůř se z ní leze.Je potřeba uvolnit na maximum.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.03.2014)

tvrdá odolná kolečka


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

pro sport i zeštíhlení výborná věc na sport produkt se mi používá výborně

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.06.2012)

Tyto kompresivní punčochy nosím na sport třeba na kolo i na jiné sporty třeba na běh pěkně mě stáhnou lýtka uběhnu víc nebolí mě svaly po cvičení no prostě perfektní a děkuji výrobci i obchodu že někdo něco takového vymyslel


Recenze Kolečkové brusle WORKER OZONE

Pokud máte nohu 280mm tak vám doporučuji koupit si brusli se stejným rozměrem vnitřní stélky a bota vám určitě výborně padne. S bruslemi se mi jezdí dobře a už jsem na nich po cyklostezce ujel cca 30 Km. A téže jízdu ve skateparku jsem si velmi užíval.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.07.2010)

Cena, stylový a moderní vzhled


Recenze Kolečkové brusle WORKER Street

Brusle jsem koupila pro svého syna,který je úplný začátečník.Jsou to jeho první brusle.Ihned si je zamiloval. Na noze mu sedí skvěle,jezdit se učí sám a jde mu to moc dobře.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.03.2014)

skvělá cena zapíníní-díky šněrování se dá bota pěkně utáhnout


Recenze Nastavitelné brusle WORKER Nolan 2v1

Tyto brusle doporučuji. Dají se využít po celý rok

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.01.2013)

brusle jsme již vyzkoušeli, pěkně sedí na noze, pevné upnutí okolo kotníku, snadné obouvání což u bruslí pro dětí jistě oceníte, snadné měnění velikosti bruslí, už se těšíme jak je vyzkoušíme s kolečky


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Cyklo přilba WORKER Fusion

Vybrala jsem si Worker Fusion kvůli dostatečnému větrání,mám dlouhé vlasy-je to pro mě důležité. Také rozhoduje barva-sháněla jsem bílou. Překvapila mě rychlost,jeden den jsem si jí našla ve vašem intern.obchodě a druhý den jsem jí měla na sobě,díky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.08.2011)

Jsem maximálně spokojena s helmou Worker Fusion,pěkně sedí,měla jsem strach,aby mi bez zkoušení byla,ale rozměry jsou dobře rozepsané,stačí krejčovský metr na změření. Rozhodla jsem se pro tuhle značku,že má hodně větrání a je v bílé barvě.


Recenze Dámské běžecké tričko Newline Imotion - bez rukávů

většinou si nekupuji oblečení v takových cenových relacích, na můj vkus bylo drahé, ale kvalita materiálu, jeho zpracování a celkový design trička za to určitě stál. oproti ostatnímu sportovnímu oblečení vypadá luxusně a kvalitně.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.10.2014)

opravdu kvalitní materiál a zpracování


Recenze In-line kolečka WORKER 80mm a ložiska ABEC-7 chrome - Set 4 ks

Jezdím na okruhu, vyhovuje mi tato tvrdost koleček. Dříve jsem měla o něco menší tvrdost, ale tato je lepší. Vybírala jsem kolečka s ložisky a kolečka WORKER mají kvalitní ložiska (již s nimi mám zkušenost z minule). Hlavní, co mě přesvědčilo kolečka koupit, byla cena. Většinou se u nízké ceny obávám také nízké kvality, ale tady tomu tak určitě není. Již chvíli na nich jezdím a jsem opravdu spokojená. Zatím jsem nenašla nic negativního. Jsem jen zvědavá, jak dlouho mi vydrží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.08.2014)

kvalita za přijatelnou cenu


Recenze Kolečkové brusle WORKER Falcon

Tyto brusle jsem si vybrala, protože měly všechny parametry, které jsem chtěla a také proto, že od známích vím, že se jedná o kvalitní značku. Navíc brusle byly za velmi příznivou cenu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2011)

Perfektně se přizpůsobí noze a skvěle drží patu


Recenze Brusle 2v1 WORKER Marco

Dcerka je s dárkem velmi spokojená a hned jej vyzkoušela.A víte kde?V obýváku na plovoučce.Můžu říci,že jsem měla velký strach,že bude podlaha poškrábaná.Nic takového. Všem bych tento produkt doporučila. Doporučila bych i tyto webovky,neboť jsem s nimi velmi spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.03.2016)

Dárek pro dceru k narozeninám,který ji udělal velkou radost. Rychlé dodání a kvalitní zboží za výhodnou cenu. Přehledné stránky.


Recenze Brusle 2v1 WORKER Marco

Všem doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.11.2012)

Určitě to že jsou na zimu i léto a dají se upravit až na tři velikosti a to velmi jednoduše.Zatím jsme zkusily jen zimní na ledě.Syn je z nich strašně nadšený.

Nic mě nenapadá


Recenze Kolečka Fila 76 mm/82A vč. ložisek

no až na to že jsou určeny asi pro jinou lištu něž jsme potřebovali, tak jsou dobré, ale s menší úpravou vystřeďovacích kolíčků jsem je tam dostal a jede to

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.05.2013)

dobrá cena a jsou i s ložisky


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

S kompresními kalhotami jsem velice spokojená, koupila jsem je ve slevě, takže cena byla přijatelná a již na první pohled je vidět, že jsou kvalitní. Na těle pohodlné, neškrtí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.06.2012)

kvalita produktu přijatelná cena


Recenze Dětská in-line sada WORKER Tornado

Jsem naprosto spokojená s kvalitou, cenou a rychlostí dodání - mohu jen doporučit. Jsem stálá zákaznice a jsem moc spokojená!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2011)

Skvělý set , kde je vše potřebné pro mladé bruslaře. Nemusím tak shánět věci zvlášť...

Proč holčičí - stejný set stojí o stovku více???


Recenze Kolečkové brusle WORKER Street

Pro malé dítě (dceři je 7) trochu komplikovanější obouvání, ale pomáhají vychytávky - poutka na zadní straně a jazyku jsou super, také přezka se suchým zipem zakrývající tkaničky, které se nemohou uvolnit a zamotat do koleček. Super je odvzdušnění bot, nožičky se tolik nepotí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.04.2013)

Líbivost, funkčnost


Recenze Chrániče WORKER Kinder Set 6 dílný

Tento produkt jsem vybrala proto,že jsem s ním spokojena. Již třetí dítě v neší rodině tyto chrániče používá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.01.2010)

Úplá ochrana dítěte při sportu - namáhané a lehce zranitelné klouby jsou perfektně cháněny.